GREEK
ΑΡΧΙΚΉ > Νέα
Νέα

Η Amerisolar Asia Pacific υπέγραψε συμβόλαια πωλήσεων 82 MW κατά την εαρινή προώθηση

2022-04-04


Σαν Φρανσίσκο, ΗΠΑ, 4 Απριλίου 2022, ως επωνυμία ηλιακής ενέργειας που προέρχεται από την Αμερική με βάσεις παραγωγής στις ΗΠΑ, την Κίνα, τη Νότια Κορέα, τη Βραζιλία και την Αυστραλία, η Amerisolar Asia Pacific υιοθετεί πιο ανταγωνιστικές στρατηγικές με βάση την κορυφαία τεχνολογία φωτοβολταϊκών της, την τεχνολογία ESS. Υψηλής ποιότητας, καθώς και παγκόσμιες υπηρεσίες logistics 24/7 από πόρτα σε πόρτα.

• Η Amerisolar Asia Pacific υπέγραψε συμβόλαια πώλησης 82 MW

Η Amerisolar Asia Pacific (εφεξής «Amerisolar AP») ανακοίνωσε ότι η Amerisolar AP ολοκλήρωσε την υπογραφή συνολικών συμβάσεων προμήθειας 82 MW στην εαρινή προσφορά του Μαρτίου 2022 με πελάτες σε όλο τον κόσμο. Μεταξύ αυτών, περίπου 29MW στην αγορά της Νότιας Αμερικής, 45MW στην αγορά της ΕΕ, 8MW στην αγορά της Μέσης Ανατολής. Τα κύρια μοντέλα τροφοδοσίας είναι τα νέα ηλιακά πάνελ 182/210mm Mono PERC Cell-550W/605W.
• Επηρεασμένος από την Omikron, ο όγκος εμπορευμάτων του λιμανιού της Σαγκάης μειώθηκε

Σύμφωνα με επίσημη αναφορά από την Shanghai Daily στις 27 Μαρτίου, η Δημοτική Κυβέρνηση της Σαγκάης ανακοίνωσε ότι από τις 28 Μαρτίου, οι περιοχές της Σαγκάης Pudong και Puxi θα πραγματοποιήσουν εκ περιτροπής έναν νέο γύρο δοκιμών νουκλεϊκού οξέος σε όλη την πόλη και θα εφαρμόσουν κλιμακωτά μέτρα αποκλεισμού. Αυτό γίνεται για να διακοπεί περαιτέρω η εξάπλωση της επιδημίας Omikron. Για περισσότερες λεπτομέρειες, ανατρέξτε στη διεύθυνση: https://www.shine.cn/news/metro/2203273637//

Επηρεασμένη από τα μέτρα κλεισίματος, η περιοχή της Σαγκάης περιόρισε την είσοδο και την έξοδο φορτηγών και η ταχύτητα μεταφοράς εμπορευμάτων στην πόλη μειώθηκε σημαντικά. Ως αποτέλεσμα, επηρεάζονται πολλά logistics και υπάρχουν αναπόφευκτες καθυστερήσεις. Επιπλέον, κατά τη διάρκεια της επιδημίας, ο όγκος εμπορευμάτων του λιμανιού της Σαγκάης μειώθηκε και το πρόγραμμα ναυτιλίας αναμένεται να καθυστερήσει λόγω των επιπτώσεων του ελέγχου της επιδημίας.

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα νέα ηλιακά προϊόντα της Amerisolar Asia Pacific και τη νέα τεχνολογία φωτοβολταϊκών, επισκεφτείτε τη www.amerisolar-ap.com, ή επικοινωνήστε μαζί μας στο sales@amerisolar-ap.com ή με τοπικούς αντιπροσώπους της Amerisolar Asia Pacific στη χώρα σας.

Follow Us:

 


Νέα A SMART SOLAR SET FOR YOUR BALCONY
Επικοινωνήστε μαζί μας
  • E-mail: sales@amerisolar-ap.com

Copyright Amerisolar Asia Pacific. All rights Reserved.

Top